Ilmoitimme Pepin junioriluokkaan, ja minä menin Junior Handleriin.

Perjantaina ystäväni Laura Ylistarosta tuli meille yöksi.

Lauantai-aamuna herätys oli 7:00. Heräsimme,käytin koirat pihalla ja viimeistelimme pakkaamiset.   Pepin Tarja-kasvattaja tuli hakemaan meitä kahdeksan aikoihin, ja matka kohti Seinäjoki-Areenaa alkoi!

Areenassa löysimme hyvän häkkipaikan, tosin toiselta puolelta hallia.

Aussikehän arvioitu alkamisaika oli 9:30.   Tuomarina meillä oli Robert Paust USA:sta.

Jokinaika ennen kehän alkua rupesin valimstelemaan Peppiä kehään, kunnes huomasin että kaikki harjat olivat jääneet kotiin!   Onneksi sain lainata tuttavilta harjaa.

Juniori-luokassa oli Pepin lisäksi 2 muuta austeria. Peppi meni ensimmäisenä kehään.   Peppi sai ERI:n.

Odotellessamme muiden koirien tuomarillakäyntiä Peppi rupesi haukkumaan ihan hirveästi viereiseen kehään päin. En meinannut saada Peppiä millään rauhoittumaan. Viereisessä kehässä oli juuri silloin kiharakaraisia noutajia.

Kilpailuluokka alkoi, Peppi sijoituui ensimmäiseksi luokassaan!   Parasnarttu kehä alkoi. Pääsimme Pepin kanssa 4 parhaan nartun joukkoon.. Tuomari vaihtoi meidän paikkaa viimeisestä toiseksi, ja lopulta olimme siis PN-2! Saimme VARA-SERTin! Olin erittäin ylpäe Pepistä!

Junior handler-kehä myöhästyi ainakin tunnilla. Tuomarina meillä junnuissa oli Marja-Terttu Kallio. 

Kun viimein junior handler kehä alkoi, nuoremmat menivät ensin kehään.

Vanhempien kehän alettua 44 nuorta Junior Handleria jaettiin 3 ryhmään.. Olin keskimmäisessä ryhmässä. Tuomari teetti kolmion. Pääsimme Pepin kanssa jatkoon. Myös hyvä ystäväni Elli pääsi Mette-whippetin kanssa jatkoon.

Marja-Terttu pisti jatkossa olevat koetukselle. Hän teetti L-kuvion ja käski meitä juoksuttaa koiria vapaalla hihnalla. L sujui milelstäni hyvin.

Pääsimme jälleen Pepin kanssa jatkoon, ja lopuksi sijoituimme viidenneksi!

 

Heti vanhempien kehän jälkeen alkoi piirinmestaruuskisa. Sijoituin "vanhempien piirinmestaruudessa" ensimmäiseksi, ja minulle ilmoitettiin että lopullinen piirinmestaruuskisa käytäisiin isossa kehässä. Minulla oli isossa kehässä vastassa nuorempien piirinmestarivoittaja Josefiina Saarijärvi Phalenella.

Meidät kuulutettiin Josefiinan kanssa kehään, Marja-Terttu teetti jälleen L:n ,ja sanoi että mieluiten vapaalla hihnalla.    No lähdin liikkeelle vapaalla hihnalla. Peppi oli jo sen verran väsyksissä, että rupesi pstämään jo vastaan.   Sain Pepin onneksi jotenkin liikkumaan.

Lopulta olimme Pepin kanssa Piirinmestaruus 2-sijalla!

Oli kertakaikkiaan upea päivä Seinäjoella,onnea junnuissa pärjänneille ja tietenkin uudelle piirinmestarille Josefiinalle!

Kiitos kaikille mukana olleille!  Kuvia tulee blogiin myöhemmin