Nyt on Turun näyttely ohitse..

Meno- ja tulomatkasta saa lukea ystäväni Millan sivuilta, jonka kanssa olin Turun näyttelyssä: http://www.freewebs.com/pyrytas/kuulumiset.htm

Saavuimme näyttelypaikalle, Sanna trimmasi Iineksen ja sitten olikin kehien aika.. Iines oli ainut narttupentu, ja esiintyikin erittäin hienosti.. Urospennun tuloksesta en ole varma.. Tuloksena tuli ROP-pentu ja KP! Tuomarina oli Eugen Megelea Romaniasta.. Arvostelu kuului näin:

"Proper size. Nice feminine head. Dark eyes. Very good topline. Tail well set on, carried properly. Very good angulations. Likes to move. (?) coat. Good handling"

Esitin myös Klocekin (Est & Pl Ch, Est & Ltu & Rus JCh, Ltu JW-07, Ltu JCl.W-07, PL&PZW-08 Lord Lorderon Bella Vita) Turun näyttelyssä valioluokassa, tuloksena ERI/3.. Olin myös mukana Somehow-kasvattajaluokassa!

Tässä myös kuva junasta Turku-Seinäjoki.. Pyry-Samojedi ja tytöt pärjäsivät hyvin keskenään:

Iso kiitos Millalle matkaseurasta, ilman sua ei olisi varmaan tullut junien vaihdosta mitään!

Seuraavana on vuorossa Tampere KV, johon on kummatkin Peppi ja Iines ilmoitettu.. Sitä ennen käymme ainakin perheen kanssa Playa del Inglesissä, Kanarian saarilla.. Äiti toki jää kotiin koirien kanssa.. Käymme luultavasti myös Säkylässä Iinestä trimmauttamassa.. Muutamat mätsärit on myös suunnitelmissa.. Niistä lisää myöhemmin!

Kennelnimi on vielä työn alla, mutta heti kun saan päätettyä nimen, niin paperit lähtee Kennelliittoon!

Ilmoitin Pepin ja Iineksen jaostomme koirakoulutuksiin, Pepin TOKO:n alkeisiin ja Iineksen pentutokoon!