Pitkästä aikaa jälleen...

Syyslomalla 13.-17.10 vierailin siis pohjoisessa Sodankylässä ystäväni Hennan ja hänen perheensä työnä (kennel Wohvelin). Kävimme mm. Luostolla ja Pyhällä ja harjoittelemassa todella hienolla kentällä sekä näyttelyitä että agilitya... Pepillä menikin omasta mielestä esteet yllättävän hyvin! Kiitos koko Mattasen perheelle huolenpidosta,nähdään taas uudelleen kohta!

2107629.jpg

Peppi putkella

2107635.jpg

Peppi,Arttu ja Minni harjoituskentällä

2107639.jpg

Arttu ja Peppi päiväunilla

 

Seinäjoen näyttelyn aikaan Henna tuli vuorostaan meille Artun (Bluefell's Magic Arrow) kanssa junalla perjantai-iltana. Söimme hyvin pihalla meidän grillikodassa ja harjoittelimme ja juttelimme koko illan..

Lauantaina oli junnut ja Artulla myös rotukehä.. Kisasin Pepillä junnuissa ilman suurempaa menestystä, Arttu puolestaan veti rotukehässä potin itselleen ollen PU-1 ja VSP! Onnea Henna ja muu perhe!

Kiitos Henna ajasta, mitä olit meillä, ja nähdään viimeistään Oulussa.. Te sielä hotellissa ja minä teltassa, vai miten se oli? ;)

 

Jyväskylän näyttely oli marraskuun puolessa välissä.. Menimme Pepin ja pikkuveljeni Ollin ja isäni Antin kanssa lauantaina Jyväskylään, isä ja Olli hheittivät minut näyttelypaikalle ja menivät itse hotellille.

Kumpanakin päivänä pääsin junnuissa jatkoon,sitä suurempaa menestystä ei tullut, mutta suorituksiin olen todella tyytyväinen!

 

Nyt onkin sitten edessä enää Messari, jossa on viimeinen junnukisani Pepin kanssa..

Iines aloittaa rotukehänsä epävirallisesti pentuluokalla Turussa, Peppi tulee luultavasti kehään Tampereelle.. Tässä vielä lopuksi Iineksestä kuva:

2107671.jpg