Eli kirjoittelen nyt blogiin pitkästä aikaa.

Paljon on kerennyt tapahtua viime kirjoituksesta!

Pepillä oli juoksu,astutettiin ja pentuja syntyi 12.7.2008 kolmen b&t pojan verran! Nyt pojat ovatkin 10 viikkoa vanhoja ja kaksi pojista edelleen etsii uutta kotia! Ennen pentuja Peppi kävi 3 näyttelyssä,joista saldona 2xH 1xEH huonon turkin vuoksi.. Turkkia nyt kasvatellaan pentujen jälkeen ja ensivuonna astutaan taas näyttelykehiin! Aloitamme myös jossain vaiheessa tokon ja taas kesällä agilityn! Jälkeä olen myös suunnitellut!

Meille on tullut myös uusi karvainen perheenjäsen,tällä hetkellä 14 viikkoa vanha australianterrieri Iines (http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN42463/08&R=8) Iines on yhteisomistuksessa minulla ja kasvattaja-Sannalla. Iineksen kanssa tullaan harrastamaan näyttelyitä,tokoa ja agilityä ainakin näin aluksi!

Mona on voinut hyvin ja elellyt edelleen kotikoiran osaa!

Monalla ja Pepilläkin oli nyt syyskuussa synttärit,Mona täytti 12 vuotta ja Peppi 2 vuotta!

Junior Handlerissa olen ollut harvakseltaan,vaikka suunnittelinkin,että tänävuonna kierrän monet näyttelyt. Vaasassa olimme Pepiin kanssa junnuissa,sijoituimme 3! Oulussa oli seuraava,kisasin Lord Lordeon Bella Vitalla junnuissa. Sijoituimme Klocekin kanssa 4.sijalle! Kävin myös pyörähtämässä ystäväni Elinan kanssa Puolassa koirianäyttelyiissä,kisasin australianterrierillä ja sijoituin 4! Elina oli 5!

Seuraavana näyttelynä onkin edessä Seinäjoki,Jyväskylä ja Voittaja 2008! Siihen loppuukin sitten minun junnu-urani!

Kotisivut saavat uutta ilmettä vasta ensi vuoden puolella,heti kun saan kennelnimen! Yritän silti saada päiviiteltyä siivuja edes vähän!