Pitkästä aikaa taas kirjoittelen.

Tänne Etelä-Pohjanmaalle tuli myös onneksi jouluksi lunta, ja nyt tammikuussa on mukavat pakkasetkin.

Voittaja-näyttely tuli ja meni,oma suoritus Junir Handlerissa oli viimeinen. Suoritukseni meni omasta mielestäni hyvin, en päässyt jatkoon, mutta tyytyväinen olen. Kisasin oman Peppini kanssa viimeisen kisan. Junnukehältä juoksin suoraan australianterrierikehälle, jossa esitin Terriway Fill The Billin pentuluokassa.. Leo oli ROP-pentu ja sai KP:n hyvällä arvostelulla.

Turku on seuraava näyttely meidän osaltamme, sinne Iines menee ensimmäistä kertaa pentuluokkaan, ja Peppi tulee mukaani ja menee lainakoiraksi Junior Handleriin. Muitakin näyttelyitä ollaan katsottu ensivuodeksi, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.  Pepin turkki on tällä hetkellä karkeassa ja tummassa kunnossa,yritetään pitää se sellaisena myös koko vuoden.

 

Tavoitteet vuodelle 2009:

Pepin kanssa aloittaa mahdollisesti TOKO ja agilityä jatkaa sekä kisata mahdollisesti mölliluokassa. Näyttelyiden osalta yritetään kiertää muutamassa näyttelyssä ja pitää Pepin turkki hyvänlaatuisena.

Iineksen kanssa olisi tavoitteena aloittaa myös TOKO, ensin luultavasti penturyhmässä, sitten myöhemmin katsotaan lisää.. Agilityakin rupeamme pikkuhiljaa harjoittelemaan. Näyttelyitä kierrellään jonkin verran tänävuonna, mahdollisesti myös ulkomailla!